Doktori i Kristina Kovač spot “Umiru jeleni”

dana Jun9 2014

“Ovo je pesma koju smo uvežbavali kao drugu po redu za finale X faktora u Areni, ali su Doktori na opšte iznenađenje ispali u prvom krugu finala, pa nisu stigli da je otpevaju. Bilo nam je svima jako žao zbog toga, pa smo rešili da uz pomoć drugara iz Beogradske škole zvuka i Katedre za audio-vizuelne medije Akademije umetnosti u Novom Sadu napravimo video klip ovog uživo izvođenja jedne od najlepših balada sa prostora bivše Jugoslavije. Nešu Leptira sam upoznala kao dete,  plenio je i zračio dobrotom, humorom, inteligencijom i najvažnije – emocijom, što se može čuti u ovoj dirljivoj pesmi koju je pisao zajedno sa Mikijem Stanojevićem, klavijaturistom Poslednje igre leptira. Neša je umro jako mlad, i ova pesma mi je od tog trenutka uvek terala suze na oči. Nadam se da smo uspeli da opravdamo poverenje koje su nam ukazali Nešin brat Željko i Miki, dozvolivši nam da obradimo Umiru jeleni” – izjavila je Kristina.

Kristina poziva sve zainteresovane da pošalju snimke pevanja na hardchorusbg@gmail.com: “HardKorus sam osnovala sa željom da pružim talentovanim mladim ljudima priliku da u radu sa mnom napreduju, da se bave inspirativnim umetničkim hobijem, da pevaju muziku koju vole uz moje mentorstvo”.

Doktori i KK Umiru jeleni

Uživajte u spotu!

https://www.youtube.com/watch?v=vdamHve0z-c&feature=youtu.be


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Doktori i Kristina Kovač spot “Umiru jeleni””


« NIVEA nagrađuje – Igraj i osvoji putovanje na utakmicu Lige Šampiona

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook