Dodeljena PRiZNANJA PRofesionalcima

dana Jun1 2014

U kategoriji PR agencija godine nagrade su pripale – Executive Group (u kategoriji velike agencije) i New Moment New Ideas Company (u kategoriji male i srednje agencije). Prestižno PRiZNANJE – Komunikator godine ove godine otišlo je u ruke Predragu Mariću, zameniku ministra i Načelniku sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije. Predlog i odluka Žirija ko će osvojiti titulu Komunikator godine doneta je dosta ranije, a na žalost nedavni tragični događaji samo su dodatno potvrdili ispravnost izbora članova Žirija.

Nagrada za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija za 2013. godinu uručena je Milošu Đajiću.

Pored toga, ove godine agencija Executive Group osvojila je najviše PRiZNANJA, i to u kategorijama: Interne komunikacije, Brend PR, Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, kao i jedno Posebno PRiZNANJE članova Žirija za projekat „Nacionalni dan borbe protiv raka dojke“ za klijenta kompaniju Avon. Članovi Žirija dodelili su još dva Posebna PRiZNANJA – agenciji Action Global Communications za projekat „Air Serbia – nova nacionalna aviokompanija“ i volonterima koji rade u okviru sajtova www.poplave.rs za obaveštavanje javnosti tokom trajanja poplava u Srbiji.

Kompanija Telekom Srbija osvojila je ove godine dva PRiZNANJA za kampanju „Kad voziš, parkiraj telefon!“ i to u kategorijama Integrisane komunikacije i Komunikacija društveno odgovornih projekata.

PRiZNANJE u kategoriji Korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća osvojila je agencije Chapter 4 PR za projekat „Komunikacija na francuski način“, dok je u kategoriji velikih preduzeća nagrada pripala kompaniji Coca Cola sistem i agenciji Represent Communications.

Nagrada za Komunikaciju u neprofitnom sektoru osvojila je agencija New Moment New Ideas Company za projekat „Moto Deda mrazevi“, dok je kompaniji Vip Mobile pripalo PRiZNANJE u kategoriji Krizne komunikacije i upravljanje rizicima za projekat „Modernizacija Vip mrežne opreme u Vojvodini“.

Spisak svih dobitnika PRiZNANJA možete pogledati na sajtu DSOJ-a www.pr.org.rs.

„Iako je broj radova koji su ove godine konkurisali za PRiZNANJE bio nešto manji u odnosu na prošlu godinu, njihov kvalitet je bio na višem niovou i mislim da svi zajedno treba da budemo ponosni na razvoj naše struke. Konkurencija je bila izuzetno jaka i u dosta slučajeva odlučivale su nijanse kako u pogledu odabira finalista, tako i pobednika“, rekla je predsednica Žirija Rajka Šinik Vulić.

Na tradicionalnom PRijemu, zajedno sa osnivačima i svim predsednicima, obeleženo je i 10 godina postojanja Društva Srbije za odnose s javnošću.

 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dodeljena PRiZNANJA PRofesionalcima”


« Georgione Essi otvorio IV Belgrade Alternative Fashion Event

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook