Dočekajte leto spremni uz novitete iz Nivea linije

dana Apr24 2018

NIVEA predstavlja Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože sa unapređenom formulacijom koja sada sadrži vitamin C, kao i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože koji je posebno razvijen za negu kože nogu. Spremne dočekajte leto i zategnite kožu – NOVA NIVEA Q10 linija za učvršćivanje kože daje rezultate za samo deset dana.

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja novu i unapređenu Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formulacije, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

NIVEA eksperti za negu kože razvili su Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom koji rashlađuje i osvežava. Losion pruža trenutni osećaj svežine umornim nogama i primetno zateže kožu za samo deset dana. Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu.

Gipkija koža za samo deset dana

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže poznati sastojak Q10. Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija. „Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formulacije i dodali stabilizovani vitamin C“, objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. „Nove formulacije sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša nova formulacija efikasno smanjuje oksidativni stres.“ Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu. Nove formulacije čine kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Oslobodite se osećaja umora u nogama: mentol trenutno pruža nalet svežine    

NIVEA predstavlja i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Veliki broj žena pati od osećaja težine i umora u nogama. Losion pruža trenutni osećaj svežine i primetno učvršćuje kožu za samo deset dana.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dočekajte leto spremni uz novitete iz Nivea linije”


« 18. Bijenale umetnosti u Pančevu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook