Dizajnerka Belma Tvico najavila sezonu za jesen/zimu 2019.

dana Sep10 2019

Modna dizajnerka Belma Tvico organizovala je privatnu večeru za svoje najvernije klijente i predstavnice medija. U šarmantnom ozračju sarajevskog Golf Klub restorana, evocirane su uspomene na odlazeće leto i pastelni sklad kojim Belma Tvico najavljuje za sezonu jesen/zima 2019.

Kontinuirano propitujući prostor i vrijeme u kojem živi, Belma Tvico udiše novi život u modu koju stvara. Bilo da je reč o opipljivoj inspiraciji− skulpturama, pejzažima i teksturama, ili apstraktnoj− emocijama i doživljajima, Belma Tvico pažljivo skrbi o vlastitom kabinetu kurioziteta, imaginarnom prostoru u kojem sazrijevaju ideje koje u konačnici prerastaju u jedinstveni modni koncept. Sve kolekcije Belme Tvico imaju jednu zajedničku specifičnost− produžetak stvarnosti. Slučaj je to i sa novom kolekcijom pod nazivom Re-vive, premijerno predstavljenoj zvanicama na večeri, koja balansira između savremene umjetnosti i savremene mode.

Kolekcija oživljava i nekoliko dimenzija srednjovekovnog pisma− bosančice− kroz upotrebu jedinstvenih dezena nastalih u saradnji sa umetnicom Taidom Jašarević i formu pojedinih znakova alfabeta utkanih u ženstvene siluete i modernistički oblikovanih u formi okovratnika i izreza.

Da se zaključiti da kreacije Belme Tvico nisu tek puki produkt modnog oblikovanja, te da je u njima, bez izuzetka, utisnuta doza promišljenosti, zagonetnosti, fragilnosti i ljubavi. Godinama gradeći svoju karijeru tiho, dopuštajući kreacijama da budu njen glas, Belma Tvico je zasluženo stigla na pročelje bh. modne scene.

U svom pozdravnom govoru, Tvico je istaknutim damama iz svih sfera bh. društva, iskazala zahvalu za kontinuiranu podršku i poverenje, te najavila mnoge projekte koji je očekuju do kraja godine. Da je koračati do cilja uvijek lakše uz prijatelje dokazano je i ovom prigodom gde su, pored zvanica, modnoj dizajnerki podršku iskazali i kompanija Argeta koja se ove večeri pobrinula za ljubav na prvi zalogaj i parfimerija Plaza čije su mirisne note najavile novu parišku avanturu koja Belmu Tvico očekuje krajem meseca. Da najslađe uvek dolazi na kraju, dokazano je i kroz slatke zalogaje pripremljene od najkvalitetnije crne čokolade− Bashka dukat od bele artisan čokolade i Marshall’s gelato od tamne čokolade sa pažljivo odabranim hrskavim kakao zrnima. Za dobru atmosferu bila je zaslužena talentovana, mlada pevačica Ammara Mistrić, zajedno sa svojim bendom.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dizajnerka Belma Tvico najavila sezonu za jesen/zimu 2019.”


« Stand up komedija Gledanje u mrak u Jazz kantini Lisabon

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook