Dino Merlin objavio spot za pesmu “Školjka”

dana Jun24 2014

Pesmu “Školjka”, snimljenu tokom 2013. godine u Sarajevu i Londonu, napisali su Dino Merlin i Džemaludin Latić, dok produkciju potpisuju Dino Merlin, David Vurdelja (Baby Dooks) i Yoad Nevo.


Spot za pesmu snimljen je u septembru prošle godine u režiji Aladina Hasića, poznatog reditelja iz Švajcarske koji je s Dinom već sarađivao na spotu za pesmu “Deset mlađa”. Snimljen je u stilu crtanog filma, a prikazuje Dina koji vozi od Sarajeva prema jadranskoj obali dok ga proganjaju uporni obožavatelji.

 

“Školjka” je trebalo da bude i prvi singl s novog albuma, ali zbog poplava koje su nedavno zadesile Bosnu i Hercegovinu i susedne države, singl “Ruža” je zauzeo njeno mesto, kako bi podstakao slušaoce iz regiona da se angažuju i pomognu ljudima iz poplavljenih područja.

Pogledajte i poslušajte pesmu “Školjka” na YouTube linku.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dino Merlin objavio spot za pesmu “Školjka””


« Fashion Aid

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook