Digitalna konferencija posvećena influenserima u subotu u Kombank dvorani

dana Sep18 2019

Digitalna konferencija posvećena influenserima i svima onima kojima su u fokusu najnoviji trendovi, proizvodi i njihova promocija na društvenim mrežama biće održana 21. septembra u Kombank Dvorani (bivši Dom sindikata) u 10:00 pod nazivom „The Army of me“ powered by Farmasi i sloganom Your Vibe, Your Tribe.

Organizator „The Army Of Me“, digitalne konferencije za influensere, je internacionalni kozmetički brand FARMASI. Svestan važnosti influence marketinga, FARMASI održavanjem ovog događaja želi da pruži posetiocima potpuno besplatnu edukaciju, da pokrene nove modele saradnje i da pokaže veći interes za aktuelne digitalne trendove. Tokom jednog dana biće predstavljeni inspirativni primeri i uspešna rešenja kako bi influenseri, ali i brandovi postigli svoj puni tržišni potencijal u eri digitalne komunikacije.

Svoja iskustva o tome kako se postaje „opinion lider“ i stvara „armija pratilaca“ otkriće nam Dino Tutundžić, osnivač čuvene stranice „Mudrolije sa Twittera“ na Facebook-u, Instagramu i Twitteru, koje broje više stotina hiljada pratilaca. Korisne savete o kreiranju sadržaja za Instagram, prednostima i mogućnostima, ali i oglašavanju i pravilnom targetiranju podeliće sa učesnicima konferencije i Ivan Bildi, poznati digital marketing i biznis strateg. Sve što niste znali o haštagovima i online aplikacijama saznaćete od Ane T. Dimitrijević, koja već deceniju svoje klijente uspešno promoviše online. Šta nesvesno otkrivamo o sebi, postavljajući foto i video sadržaj na društvenim mrežama spada u tajne govora tela, a više o tome učesnici konferencije će saznati od Marka Burazora, dugogodišnjeg trenera iz domena komunikacija i poslovnih veština.

Za influensere koji imaju mogućnost da rade za koroporacije Dragan Varagić, strateg e-poslovanja, otkriće zašto je važan kompanijski blog i kako se kreira, ali i kako se najbolje meri brending efekat bloga. Šta sve blogeri i influenseri mogu očekivati od brendova i agencija, koji su najkorisniji alati za saradnju sa njima i kako napraviti ponudu za svoje usluge pojasniće Jasmina Krstić Latinović, dugogodišnji PR menadžer brojnih brendova i institucija i autor bloga „Prikazi Stvarnosti“.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Digitalna konferencija posvećena influenserima u subotu u Kombank dvorani”


« Met Dejmon i Kristijan Bel u filmu Le Man slavna 24.sata

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook