Didier Fashion Art Event Vip Party

dana Nov22 2015

Ideja je bila da se proslavi godišnjica postojanja Didier ateljea koji okuplja vrhunske dizajnere svečanih haljina, haljina za venčanja i odevnih detalja time što će podsetiti zvanice na neraskidivu vezu između Mode i Umetnosti. Stoga su manifestaciji prisustvovali predstavnici i ljubitelji sveta Mode i Umetnosti.

Dragan Smiljanić, Blackbirdfield fascinator


Dragan Smiljanić, Blackbirdfield fascinator

Ljubica Lazić, istoričarka umetnosti, otvorila je manifestaciju uz reči Koko Šanel i svoje refleksije na temu. ~Moda nije samo ono što odevamo. Moda je na nebu, na ulici, moda je vezana za ideje, način na koji živimo, sve što se događa~, rekla je legendarna Koko Šanel.

Moda je neraskidiva simbioza čoveka i umetnosti. Svojom osobenom formom ona čoveku omogućava ulazak i interpretaciju umetnosti na najautentičniji nacin. Ona je vrsta umetničkog jezika kojim ljudi komuniciraju međusobno, prenoseći inspiracije, stilove i forme. Moda je putokaz u pronalaženju vlastitog identiteta i najbolja vodilja coveka u čistu umetnost. ~

Kroz modne vinjete predstavljene su inspiracije ovih nesvakidašnjih dizajnera koji Modu doživljaju isključivo kao Umetnost, kao i stvaralački stilovi koje grade vodeći se principom inovativnosti kojim spajaju glamur različitih modnih epoha i estetske zahteve modernog doba.

Za atmosferu je, pored dizajnera, bio zadužen bend ZaBeat, kao i Vinarija Vujičić.


Didier Fashion Art Event Vip Party


Ljubica Lazić, istoričarka umetnosti, otvara Didier Fashion Art Event


Carske insignije dizajnerke Danijele Božić

~Carske insignije~ dizajnerke Danijele Božić 1
Carske insignije dizajnerke Danijele Božić


Izložba Nine Rajak, cvetna kolekcija


Modne vinjete dizajnera Duška Oraščanina


Modne vinjete dizajnerke Jovane Životić iz kolekcije Butterfly 2015/16
Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Didier Fashion Art Event Vip Party”


« Svečano zatvaranje Serbia Fashion Weeka

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook