Čarolija nakita Đenita

dana Nov19 2013

Predstavljamo Vam mladu dizajnerku nakita Đenitu Kudus, koja je svoje iskustvo gradila godinama između Sarajeva i Milana.

Nakit Đenita rođen je zahvaljujući mukotrpnom i veštom traganju za neobičnim materijalom i vintage nakita u mnoštvu veselih , konfuznih i decenijama zaboravljenih starih kutija, pronađenih na mnogobrojnim milanskim mercatinima. Velika strast u potrazi za vintage materijalima, koji su sakupljani zaista sa velikom ljubavlju, a koji bi poslije bili transformisani, redizajnirani uz pomoć raznih tehnika i uvijek novih ideja – u jedan novi –stari modni dragulj, malo pomalo iz hobija prerasta u nesto više i obavezujuće.

Svaki moj„ dragulj„ tako bih ga nazvala, priča svoju priču. Spoj neobičnih oblika, vintage -materijala i tehnika za mene predstavlja jedan citat iz prošlosti koji mi pokazuje jednu dozu neobičnosti , elegancije i recimo čak i stila života. Ali , nakit Đenita također su i jedan vid preobražaja svake priče u neku novu materiju, u našu sadašnjos , gdje je sve brže, življe i postojanije, gdje uz moju veliku želju i rad ne želim da ostane izgubljen u vremenu. Uvijek nastojim stvarajući ostaviti i neki trag iz prošlosti, trag svog pronalaska vintage materijala,a gdje opet želim jasno naznačiti autentičnost svoga rada , gdje su živi svjedoci upravo drage osobe kojima se nakit Đenita i dopada. – objašnjava mlada dizajnerka.

Svaki komad ovog prekrasnog nakita kreiran je za ženu koja nije ograničena vremenom i prostorom, koja je u stanju videti i nešto dalje od same kreacije, da prepozna u jednostavnosti – bogatstvo materijala  nove emocije, strasti za izradom svakog komada posebnog, koje je rođeno iz radoznalosti otkrivanja lepote davnog zaboravljenog nakita u fiokama naše prošlosti.

Više informacija o Đenita nakitu možete pronaći ovde. 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Čarolija nakita Đenita”


« Otvaranje izložbe KAKO.KO.me

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook