Delimo karte za specijalnu projekciju serije Predstraža (kanala SCI FI) u Cineplexxu Ušće

dana Aug21 2019

Delimo 3×2 karte za specijalnu projekciju serije PREDSTRAŽA (kanala SCI FI) u Cineplexxu Ušće.Specijalna projekcija održaće se u ponedeljak 26. avgusta u 19h, uz prisustvo Jelene Gavrilović i jednog dela domaće ekipe koja je radila na seriji.  Projekcija će biti na engleskom jeziku. Najbrži osvajaju karte. Pobednike ćemo objaviti u četvrtak, 21h.  Javite nam se na mejl info@style rs. Srećno!

U Beogradu uskoro biskopsko prikazivanje američke serije snimane u Srbiji, Predstraža – The Outpost,  i to 3. epizode u kojoj se uvodi lik Sane koju tumači Jelena Gavrilović. 

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set. Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “Crne krvi.” Ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet.

Druga sezona serije Predstraža  premijerno se emituje u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih,  u SAD-u, Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Africi, Nemačkoj. Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala Zvezdana kapija, Dina Devlina i Džonatana Glasnera.  Ne propustite najnoviju sezonu serije Predstraža premijerno u 21:00, svakog četvrtka samo na kanalu SCI FI.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za specijalnu projekciju serije Predstraža (kanala SCI FI) u Cineplexxu Ušće”


« Kontrastna podloga – puzzle, za sobu svakog deteta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook