Delimo karte za Hangdžou filharmoniju

dana Apr22 2018

Delimo 3×2 karte za nastup orkestra Hangdžou filharmonije koji će po prvi put u Srbiji nastupiti 25. aprila u beogradskom Sava Centru. Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete vaše ime i prezime na mejl info@style.rs.

Hangdžou filharmonija, novo kinesko kulturno čudo, za manje od deset godina svog postojanja ostvarila je neverovatan napredak i velikom brzinom se izdvojila kao prvorazredni orkestar u Kini, zemlji poznatoj po ogromnoj konkurenciji. Kao jedan od najperspektivnijih orkestara, Hangdžou filharmonija se dokazla u najširem muzičkom spektru, od brojnih koncerata u sezoni, operskih i baletskih produkcija, izvođenju kamerne i filmske muzike, kao i kroz CD izdanja koje je međunarodna kritika pozitivno ocenila.

Orkestar Hangdžou filharmonije pod upravom svog šefa-dirigenta Janga Janga i zajedno sa virtuozom Ningom Fengom nastupa po prvi put u Srbiji, i to u beogradskom Centru Sava, 25 aprila.  Na ovom koncertu spojiće se zapad i istok kroz primere iz različite muzičke literature. Na programu su uvertira “Leteći Holanđanin” Riharda Vagnera, “Koncert leptira ljubavnika” Čen Gang i He Žanhao i “Simfonijske igre” Sergeja Rahmanjinova.

Dobitnici:

Danijela Nikolić


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za Hangdžou filharmoniju”


« Drugi dan 43. BFW: Svetski talenti na Beogradskoj nedelji mode

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook