Delimo karte za film “Knedlica”

dana Feb5 2019

Delimo 2×2 karte za projekciju filma “Knedlica” za četvrtak 7. februar u 20h, Kombank dvorana – Beograd. Sve što treba da uradite je da nas zapratite na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) i ostavite komentar ovde (omiljeni film sa Dženifer Aniston) a mi ćemo kontaktirati pobednike putem mejla.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa amerikanka.

Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada.

Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka.

Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

***

Karte su osvojili:

 1. Nikola
 2. Andrijana.

Molimo dobitnike da nam se jave na mejl info@style.rs. Čestitamo !


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , ,4 Comments, Postavi komentar ili Ping

 1. 1

  Marly and me, marli i ja… Sladak lep film,

  05 Feb
 2. Dragana Đokić

  2

  Omiljeni film Marli i ja.

  05 Feb
 3. Nikola

  3

  Jennifer Aniston najradije gledam u seriji Friends i filmu The Bounty Hunter. Zapratio vas na fb i IG a tw nemam 😅 Srećno svima voleo bih sestru da iznenadim za rodjendan filmom “Knedlica”

  05 Feb
 4. 4

  Zelela bi 2 karte za sutra u 8

  05 Feb

Odgovori na “Delimo karte za film “Knedlica””


« Svetski dan borbe protiv raka: Karcinom godišnje odnese 20.000 života u Srbiji

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook