Dejan Petrović Big Band zatvara Mikser festival 7. juna

dana May12 2015

Sedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna 2015. godine pod sloganom „Neizdrž”, sa snažnom namerom da uz učešće blizu 1000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva.

Dejan Petrović

Muzički program festivala će, nakon nastupa specijalnog gosta iznenađenja, 7. juna, zatvoriti Dejan Petrović Big Band, i to na novom, otvotenom, stejdžu Mikser Festivala u Mostarskoj 5.

Dejan Petrović je četvrta generacija trube u svojoj porodici,  i još kao mladi trubač osvaja prestižne nagrade, a sa dvadesed godina postaje najmlađi Majstor trube osvojivši prestižnu nagradu na festivalu u Guči. Orkestar Dejana Petrovića postoji od 1996.godine, a njegov osnivač i mentor bio je Mića Petrović, majstor trube i legenda srpskog trubaštva.

Stvaranje potpuno novog zvuka, fuzije trube, gitare i gruva, dešava se u proleće 2006. godine kada se prvobitnoj postavi duvačkih instrumenata priključuju klavijatura, bubanj, perkusije i ženski vokal, i nastaje Dejan Petrović Big Band.

Dejan Petrović i Big Band

Dejan Petrović Big Band sada u svojoj postavi ima još i bas gitaru, brojne nastupe iza sebe i sve potencijale da osvaja publiku širom sveta, nastupajući na brojnim festivalima, uključujući i mađarski Sziget. Oni ne biraju strane i žanrove, ne brinu o muzičkim pravcima, jednostavno rade ono što vole i što najbolje znaju – prave dobru muziku i udovoljavaju svojoj publici.

Dejanu Petroviću i njegovom bendu će se u nedelju, 7. juna, pridružiti i još jedan sastav, čije ime će biti poznato nakon 10. maja. Ulaznice za poslednji dan Mikser Festivala dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 1000 dinara. Komplet ulaznica za svih pet dana festivala mogu se nabaviti po ceni od 2500 dinara, dok će od 10. maja cena biti 3000 dinara.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dejan Petrović Big Band zatvara Mikser festival 7. juna”


« 2CELLOS ponovo obradili Majkl Džeksona

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook