Défilé 2014, revija studenata završne godine mod’arta

dana Jun18 2014

U prijatnoj atmosferi i prostranom ambijentu Supermarket conceptstore-a, sinoć je održana diplomska revija studenata prestižne visoke škole za modni dizajn i menadžment, Mod’Art. Ovaj francuski institut za modu, iznedrio je još jednu perspektivnu mladu generaciju, čije vreme u modnom svetu tek dolazi, a sudeći po onome što su prikazali, ne sumnjamo da će njihov uspeh prevazići granice Srbije.

Neda Marjanović

 Uz podršku članova porodice, mnogih prijatelja, kao i brojnih novinara, dvanaest mladih diplomaca ponosno je predstavilo svoje kolekcije, koje su bile i dočekane i ispraćene gromkim aplauzima. Nisu izostale ni ličnosti iz javnog života, pa su tako u reviji uživali glumac i voditelj Milan Kalinić sa suprugom, maneken Vlada Vuksanović u društvu prijatelja, Momir Bulatović, ali i mnogi drugi.

Vlasnik modnog studija Click, Nenad Radujević, takođe se sjajno proveo, posmatrajući iz prvog reda manekene i manekenke iz svoje agencije, koja sa školom Mod’Art ima dugogodišnju uspešnu saradnju.

Zanimljivo je to da su se među diplomiranim dizajnerima ovoga puta našle samo devojke – Draginja Nina Nikolić, Ivana Jovanović, Andrea Bokan, Jelena Letić, Sofija Perović, Sara Jovanović, Neda Marjanović, Tamara Pavićević, Ivana Stojanović, Nevena Ivanović, Ilma Hamidović i Tijana Janković.

Svaka od devojaka prikazala je neverovatan stepen zrelosti i raznovrsnosti u dizajnu, te perfektnu izradu i različitost krojeva, ostavivši tako jasan i autentičan modni pečat i jake utiske na publiku.

Inspiracije, talenta, maštovitosti, ideje i napornog rada očito nije nedostajalo, što je i rezultiralo vrhunskim kolekcijama, koje nimalo ne izgledaju kao nešto već viđeno, nego pružaju zaista drugačiji i neponovljiv doživljaj dizajna. Kolorit uglavnom nije podrazumevao intenzivne nijanse, već su se mlade kreatorke odlučile mahom za tonove bele, crne i sive, ali mogli su se videti i komadi u ljubičastoj i pojedini detalji u plavoj boji.

Sve predstavljene kolekcije iznete su na svetskom nivou, uz kompletan doživljaj modela, što uključuje i maestralno stilizovane frizure i vrhunski make up, ali i kvalitetnu muzičku podršku i celokupnu organizaciju programa. Shodno tome je sinoćni modni defile ispunio očekivanja svih prisutnih, dokazavši da domaća modna scena ima itekako dobru budućnost. O tome zaista može da svedoči svako ko se sinoć našao u Supermarket concept store-u i odlično se proveo uživajući u talentu mladih diplomaca Mod’Art-a.

Kompletnom utisku i doživljaju doprinela i želja organizatora, ali i sponzora i prijatelja čitavog projekta, da sinoćna revija poprimi i humanitarni karakter, pa je svako od gostiju mogao da kupi majicu simboličnog natpisa Fashion aid i na taj način donira novac za potrebe stanovništva ugroženog od poplava, koje su nedavno zadesile našu zemlju.

Nevena Ivanović

Ivana Jovanović

Draginja Nina Nikolić

Jelena Letić
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Défilé 2014, revija studenata završne godine mod’arta”


« Happy hour akcija solidarnosti sa poplavljenjima u Srbiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook