Dečiji brendovi i revije na 30. Fashion Selection-u/ENTERtaiment-u

dana Apr13 2017

Najslađi deo 30. Fashion Selectiona bile su dečije modne revije na kojima su predstavljene kolekcije dečijih brendova. Kolekcije namenjene najmlađima za sezonu proleće/leto 2017, predstavljene su pod nazivom “Kids Fashion Selection”.

Revija The Best of Kids Fashion Selection

Ove godine predstavljen je jedan od apsolutno najomiljenijih dečijih brendova, Original Marines. Revijom pod nazivom “Evolucija total look-a od rođenja i detinjstva, do mladosti” prikazane su odvažne kombinacije, sportski pop-printovi, ulični stil, ali i sportska odeća. Pažljivim odabirom tkanina i detalja u skladu sa istinskim genetskim kodom brenda, ova kolekcija ima odlike zabavne, ekscentrične, a istovremeno šik. Odeća je namenjena svakodnevnom nošenju: u školi, u slobodno vreme, kao i u važnim trenucima, uvek uz primesu duhovitosti i vedrog duha,specifičnog za ovaj brend.

Četvrtog dana 30-tog jubilarnog modnog događaja, a u okviru The Best Kids Fashion Selection-a (fotografije pogledajte na našoj facebook strani) predstavljene su nove kolekcije renomiranih dečijih brendova: Chicco, DexyCo, Beba Kids, Naturino, Original Marines (fotografije pogledajte na našoj Facebook strani), St. George, No No Club, Domino Kids, Monsoon Kids, Panter i Only 4 Kids. Modeli su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, a raznolikošću formi i koncepta doživljaja sveta najmlađih, ponudili su bezbroj mogućnosti modernog odevanja onih do kojih nam je najviše stalo.

Predstavljajući  dečiju modu na način kako se to čini sa kolekcijama namenjenim odraslima, modna agencija Select je i kroz ovaj Fashion Selection potvrdila da jedina na ovim prostorima ozbiljno radi sa najmlađima u predstavljanju dečije mode i stila.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dečiji brendovi i revije na 30. Fashion Selection-u/ENTERtaiment-u”


« Koncertno predstavljanje albuma “Daljine” Bojane Vunturišević u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook