Dani lepote na zagrebačkom velesajmu

dana Feb23 2014

Dani lepote, međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone,  održava se od 7. do 9. marta 2014. godine na Zagrebačkom velesajmu. Sajam je namenjen profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, lepoti i oblikovanju tela svakodnevnim rekreativnim vežbanjem.

Posetioci sajma imaće priliku da prisustvuju seminarima, radionicama, prezentacijama i edukacijama i steknu nova saznanja, čuju korisne savete i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podeliti sa njima.

Organizatori sajma svake godinedonose nove i zanimljive sadržaje na kako bi sajam Dani lepote bilo nezabilaznomesto bilo za profesionalce bilo za ljubitelje industrije lepote.

Već prvog dana samja, 7. marta osmišljen je učenički dan  tokom kog se učenici srednjih strukovnih škola takmiče se u kategoriji French Pink & White Gel tehnici i Nail Art-Fantasy  na temu Back to 60’s, a ista tema poslužila je kao inspiracija i za frizersko takmičenje srednjoškolaca.

Čarobno crno, tema je make up takmičenja za učenike kozmetičare, vizažiste, frizere stiliste ali i sve druge amatere koji su spretni u ulepšavanju lica.

Profesionalni kozmetičari, vizažisti i nail art dizajneri svoja znanja mogu pokazati u preostala dva dana ovog vikenda lepote.

Za titulu najboljeg Nail art dizajnera u 2014.g. takmičiće se profesionalci i početnici (do 2 godine rada) na međunatrodnom takmičenju u Nail dizajnu,  u subotu , 8. marta. 9. marta će se održati, prošle godine uspešno započeto, 2. međunarodno takmičenje u nadogradnji trepavica.

Predavanje “15 minuta za vitkost i zdravlje” koje će na sajmu Dani lepote održati Sunčana Seletković, voditeljka radionice „Budi fit mama“, pomoće vam da vratite izgubljeno samopouzdanje uz razvijanje zdravih navika uishrani i eliminisanje masnih naslaga. Na predavanju ćete naučiti kako se pravilnom ishranomi strateškim treningom možete rešiti masnih naslaga brže no što ste ikada zamišljali.

Zagrebački velesajam u sklopu Dana ljepote okuplja kvalitetne stvaraoce, umjetnike i dizajnere., a takođe je pripremio za Dan žena koncerte i žurke.

Tokom sajma organizovan je i Pop up store, mesto gde ćete moći povoljno kupiti i razgledati originalne i unikatne proizvode hrvatskih dizajnera i akademskih umetnika, posjetiocima će ponudili raznolik asortiman modnih dodataka, poput ogrlica, minđuša, prstenja i torbi, ali i upečatljivih dekorativnih detalja za enterijere, poput fotografija na platnu, dekorativnih tapeta, namještaja i slika.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dani lepote na zagrebačkom velesajmu”


« San Remo, muzički festival star šest decenija!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook