Dani Eucerina u septembru

dana Sep18 2019

Dani Eucerina su vaši dani rezervisani za brigu o lepoti i zdravlju kože, sa posebnim uslovima kupovine. Povratak sa odmora u svakodnevicu za mnoge od nas predstavlja stres. Ali, ne mora biti tako. Uz malo truda, rezerve energije i dobrog raspoloženja, koje smo akumulirali tokom opuštenih letnjih dana, mogu se sačuvati i duže trajati.

Šta je potrebno da učinite da bi to ostvarili?
• Donesite odluku i budite istrajni u njenom sprovođenju da tokom svakog dana odvojite bar malo vremena za sebe.
• Izaberite aktivnost koja ne oduzima mnogo vremena, a obezbeđuje opuštanje za vaš duh i za telo, bilo da je u pitanju nekoliko vežbi koje ćete uraditi u kancelariji ili svom domu ili čitanje knjige, slušanje muzike, šetnja…
• Pružite koži lica i tela intezivnu hidrataciju koja joj je neophodna nakon letnjeg perioda u kome je bila izloženija suncu i pripremite je za dane kada će, zbog vremenskih uslova, biti izložena dodatnom gubitku vlažnosti.
• Posebnu pažnju posvetite antiage nezi lica, vrata i dekoltea, za koju tokom leta možda niste imali vremena. Svežina i blistavost kojom će vam uzvratiti vaša koža učiniće da se osećate zadovoljno.

Eucerin® podržava vašu odluku da što duže zadržite letnje raspoloženje i lepotu i zdravlje svoje kože. Zato vas 19., 20. i 21. septembra u Eucerin® partner apotekama očekuju Dani Eucerina – tri dana tokom kojih Eucerin® preparate možete nabaviti po cenama nižim 20%! Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena.
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Boba

    1

    Odlična vest🥰

    18 Sep

Odgovori na “Dani Eucerina u septembru”


« Najbrži osvajaju karte za projekciju filma “Ona mi je sve”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook