Dani Eucerina u aprilu

dana Apr9 2018

Poznajući i prepoznajući potrebe vaše kože, Eucerin® u aprilu organizuje Dane Eucerina tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od 20 odsto!

Da li ste primetili da ljudi, veoma često, kada pronađu brend koji odgovara njihovim potrebama, ostaju verni proizvodima tog brenda? Ova navika naročito je prisutna kada su u pitanju preparati za negu. Vernost jednom brendu, u čiju ste se efikasnost i kompatibilnost preparata sa potrebama vaše kože uverili, daje vam mogućnost da kupovinu obavite brzo, bez sumnje u kvalitet i straha od neželjenih reakcija. Izbor je još lakši ako se radi o brendu koji u ponudi ima preparate za kompletnu negu tela i lica i može se nabaviti samo u apoteci, gde možete dobiti stručni savet farmaceuta. U tom slučaju na jednom mestu možete nabaviti sve što vam je potrebno za zdravlje i lepotu svoje kože, sa većom sigurnošću u svoj izbor.

Iza dermokozmetičkog brenda Eucerin® stoji više od jednog veka inovacija u formulacijama za negu kože, zasnovanih na naučnim istraživanjima koja se sprovode u saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin® preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe, čak i kada se radi o osetljivoj, problematičnoj, veoma suvoj ili atopijski suvoj koži.

Ukoliko preparate za negu radije kupujete u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene iz široke Eucerin® ponude i s nestrpljenjem očekujete Dane Eucerina, tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od čak 20 odsto!Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana. Popust ne važi za promo pakete i preparate sa već sniženom cenom.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dani Eucerina u aprilu”


« Grupa Profesori večeras u O.U.R. Pub-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook