Dani Eucerina tokom septembra

dana Aug31 2017

Sa dolaskom prvih septembarskih dana koži je neophodan novi režim nege, a Eucerin® , kao i svake godine, od 1.do 30.septembra organizuje Dane Eucerina tokom kojih se svi preparati mogu kupiti sa popustom od 20 odsto!

Primećujete da vam je koža nakon leta suva, a bore izraženije? Smetaju vam bubuljice i fleke nastale kao posledica negativnih efekata sunčevog zračenja? Sa dolaskom prvih septembarskih dana vašoj koži neophodan je novi režim nege.

S obzirom da među neželjene efekte UV zračenja najčešće spadaju isušenost, akne, fleke i izraženije bore, u novoj rutini nege posebnu pažnju obratite na čišćenje, hidrataciju i regeneraciju kože. Antiage nega se podrazumeva, s tim što je na pragu jeseni borbu protiv starenja kože potrebno intezivirati upotrebom seruma, koncentrata i krema za osetljivo područje oko očiju.

Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana, a na popustu su svi preparati osim promotivnih paketa i artikala čija je cena već snižena. Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu Eucerin® partner apoteku ili posetite sajt www.eucerin.rs i iskoristite svoje Eucerin® dane! Jer – Eucerin® dani su vaši dani!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dani Eucerina tokom septembra”


« Beogradski karneval brodova

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook