Dani Eucerina – popust 20 odsto na sve do 30. septembra

dana Sep22 2016

Ako držite do zdravog i negovanog izgleda svoje kože i proverenih dermokozmetičkih preparata, iskoristite poslednje dane septembra da obnovite svoje Eucerin® zalihe ili kupite preparate koje još niste probali sa 20 % popusta. Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana do 30. septembra, a  o tačnim terminima se možete raspitati u vama najbližim apotekama ili informisati na sajtu www.eucerin.rs u rubrici novosti. Popust tokom Dana Eucerina ne važi samo za promotivna pakovanja i artikle čija cena je već snižena.

 

Prilikom kupovine, iskoristite stručne savete i informacije farmaceuta koji će vam pomoći da odaberete preparat koji odgovara vašem tipu kože. Široka paleta Eucerin®  preparata prodaje se samo u apotekama, što jeste odlika medicinskih i dermokozmetičkih brendova, koji brinu i o zdravlju, a ne samo o lepoti kože. Osim što neguje, dermokozmetika rešava i specifične kožne probleme: fleke, preosetljivost, akne, bore, ekceme, dehidrataciju, rozaceu… Ovi preparati poštuju visoke standarde predviđene u proizvodnji lekova, a dermatološki su i klinički testirani u pogledu efikasnosti. Dermokozmetičke formulacije  sadrže optimalne koncentracije aktivnih sastojaka: ni previše, da ne bi iritirale kožu, ni premalo – da ne bi izgubile efikasnost.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dani Eucerina – popust 20 odsto na sve do 30. septembra”


« Dokumentarac o Bitlsima od sutra u bioskopima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook