Dan zaljubljenih u znaku filma Berlin, volim te

dana Feb7 2019

Bioskopi širom Srbije obeležiće Dan zaljubljenih, 14. februar, romantičnim omnibus filmom “Berlin, volim te”, u distribuciji Dexin Filma. Tom prilikom, pored uživanja u predelima grada koji nikada ne spava, sve zaljubljene u bioskopima očekuju pokloni iznenađenja. Na ovaj način Srbija će biti deo globalne premijere ovog ostvarenja. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI. U prethodnim nastavcima  obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih delova gde se oživljavaju stare i nove ljubavi. Glavne uloge tumače poznati glumci: Helen Mirren, Keira Nightley, Jim Strugess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron i mnogi drugi.

 Glavna ideja ovog filmskog serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli, i kroz različite kulture čini da ljudi među sobom dele emocije univerzalne ljubavi. 

Pogledajte trejler filma.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dan zaljubljenih u znaku filma Berlin, volim te”


« Evropski filmski izazov vodi filmofile u Kan na filmski festival

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook