Dama od stila

dana Aug27 2012

Svet mode odavno ne kroje samo kreatori, stilisti, svetske zvezde i renomirani brendovi.

Od neverovatnog razvoja interneta ali najviše društvenih mreža i platformi za kreiranje svojih lifestyle dnevnika, pojava modnih blogerki možda je samo na početku bila dočekana ravnodušno i bez osećaja da će nešto bitno u svetu mode promeniti.

Međutim, dame od stila, učinile su da moda dobije još jednu struju uticaja, još jedan svet koji će da postavi trend i utiče na taj isti trend.

Iako je pojava modnih blogerki izazvala jedan pozamašan kvantitet devojki sa tim epitetom, ono što je neke izdvojilo u moru raznoraznih modnih blogerki, kako kod nas, tako i u inostranstvu nisu bili mnogobrojni pratioci već istančan ukus, originalnost i podrška velikih imena u svetu mode od urednika magazina do kreatora kojima je sada već čast da im u prvom redu ili lookbook-u bude jedna Susanna Lau, Brian Boy ili dama koju nameravamo da vam predstavimo, Annabelle Fleur.

Ova prelepa brineta iz Los Anđelesa, Annabelle Fleur već neko vreme uređuje svoj modni blog “Viva Luxury”.

California Girl kako voli samu sebe da predstavi, ispunila je jednu od svojih velikih želja kada je pokrenula sopstveni modni lifestyle blog.

Na ovu odluku ju je podstakla kreatorka Elisa Ferare za koju inače Annabelle radi i koja je očito odmah videla koliku strast i osećaj prema odeći neguje ova chic devojka.

Ono što Annabelle izdvaja od ostalih modnih blogerki je savršen osečaj za uklapanje marki, boja i formi.

Devojka izuzetne lepote i manekenske građe ne robuje nijednom brendu i skoro uvek ”nosi” neko novo ime u svetu mode.

Tako pored poznatih brendova kao što su ASOS, Neiman Marcus, Zara, Marni, Fendi i mnogi drugi, Annabelle sjajno promoviše i kombinuje manje poznate marke a čini se i njoj omiljenije poput Pink and Pepper brenda, Rebecce Minkoff, Page Denim ili Sandro NewYork marke.

Uvek inovativna i odlično stilizovana i ovo leto Annabelle je bila jedna od najbolje obučenih blogerki, noseći uglavnom lagane komade intenzivnih boja, te nam pokazala kako ne trebamo da se ustručavamo kada hoćemo da eksperimentišemo sa jakim i veselim bojama.

Ono zbog čega Annabelle moramo da zavolimo je njena posvećenost detaljima od cipela preko torbi do nakita.

Ukoliko imate problem kako da uklopite nešto ili prosto šta da obučete kako za običan izlazak ili plažu ili posao, svratite do njenog bloga s vremena na vreme jer je Annabelle jedna od onih koje samo mogu da vam pomognu sa stilom, bilo da preferirate jedan casual ili elegantni look.

Photo credit: vivaluxury blog


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dama od stila”


« Vodi me u disco!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook