Da li želiš da potpišeš ugovor sa idejom?

dana Feb1 2019

Ukoliko se opiremo zadovoljstvu, moramo biti dovoljno tvrdoglavi da prihvatimo sopstvenu radost u nemilosrdnoj pećnici ovog sveta. Ako stavimo po stranu minus i negativne strane javnog prevoza/taxija kojeg nema, uživaćemo u velikoj zimskoj čaroliji nove 2019-e. Tada nam zima postaje magična a život bogatiji, slojevitiji i raznovrsniji. Otkrivamo stanje neprekidne zadivljenosti.

Tada možemo reći i da smo prešli put od tvrdoglavog nezadovoljstva do tvrdoglave radosti, zadovoljstva. Morate voditi najkreativnije živote a bez hrabrosti životi postaju siromašni!

A imate li hrabrosti da iznesete blaga koja krijete u sebi? Svi smo mi pokretni magacini skrivenog blaga. Univerzum zakopava neobične dragulje duboko u sve nas a onda se povuče i gleda možemo li da ih nađemo. Upravo lov na kreativne dragulje je kreativno življenje. Hrabrost da se uopšte krene u taj lov jeste razlika običnog postojanja od onog čarobnog.

Inspirišite ljude oko vas, gledajte ih ali posegnite i vi sami za zvezdama. Kreativan život je pojačan život – život intenzivnijih mirisa, boja, ukusa, dodira, … Stalno i tvrdoglavo ističite dragulje koji su skriveni u vama. To i jeste lepa umetnost sama po sebi.

Budite ko god želite da budete. Radite šta god želite da radite. Sledite šta god vas očarava i oživljava. Stvarajte šta god želite da stvarate. Neka to bude stravično nesavršeno. Želja za kreativnošću kodirana je u našoj DNK. Delo želi da bude stvoreno i želi da bude stvoreno preko vas. Naš kreativan rad nije naše dete, mi smo njegovo.

Kreativni život je najdivniji život. Radite svim srcem i ostanite u Velikoj Čaroliji.

Ceo tekst pročitajte na dunjastyle.blogspot.com.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: kultivisanje | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Da li želiš da potpišeš ugovor sa idejom?”


« Phylicia: moda kao način da se iskažem

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook