Da li su džentlmeni endemska vrsta?

dana Jul6 2017

Da li su džentlmeni endemska vrsta? Pa ako jesu zašto onda nisu zaštićeni?! Ne u onom smislu – zaštićen kao beli medved, već više kao – negujmo ih da nam drugo traju.

Svi ženski magazini prodaju priču kako su muškarci jednostavni i kako žene u prvom kontaktu sa njima treba da budu hladne, a kad ih navuku na “tanak led” onda treba da budu slatke. Skoro kao sladoled.

E pa doskočimo im. Pravi lovci znaju da je sve stvar dobre pripreme. Postavljanje zamke i mamca, a priroda sve posle reši sama. Veći probem možeš imati u svojim redovima: ortaci iz kraja, škole, kolege sa posla, drugari sa fudbala. Da li slušati sopstveni instinkt ili se i tuđe iskustvo važi?! Proceni sam, evo malog usmerenja.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti, najnovije vesti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Da li su džentlmeni endemska vrsta?”


« Mihael Milunović na Bečkom Ringturmu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook