Da li će Erosu turneja doneti pomirenje braka

dana Aug9 2019

Erosovi fanovi u Srbiji nadaju se da će doći do svoje ulaznice za njegov koncert, jer je interesovanje neverovatno! Ulaznica za sedenje u Štark Areni gotovo da više nema, a prodaja ulaznica ide jako brzo, te i ulaznica za parter ima sve manje. Ako verujete u ljubavnu bajku Erosa Ramazzottija i želite prisustvujete jednom od najboljih koncerata koji se mogu doživeti, požurite po svoje mesto za ovaj spektakl!

Ulaznice po cenama već od 3600 RSD mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Prethodnog vikenda Eros Ramazzotti održao je tri predivna, rasprodata koncerta u romantičnom antičkom grčkom pozorištu u Taormini. Ovaj vikend bio je važan za Erosa Ramazzottija, ali i za njegove fanove širom sveta, naročito one fanove koji veruju u ljubav i ljubavnu bajku koju su u protekloj deceniji ispisivali on i njegova supruga Marika.

A da li je magija Taormine, predivnog mesta na Siciliji u kojem su održana tri koncerta Vita Ce Ne turneje prethodnih dana, uticala na njihovu ljubavnu bajku? Na veliko iznenađenje italijanske javnosti, Marika ne samo da se pojavila u Taormini već je i svoje prisustvo na koncertu svog bivšeg supruga objavila i na društvenim mrežama. Story sa Erosovog koncerta koji je postovala ova mlada lepotica bio je dovoljan razlog da se fanovi zapitaju: Ima li tu još ljubavi i da li su Eros i Marika, možda, ponovo zajedno? Iako su prethodno njih dvoje i zvanično objavili da je njihovom braku došao kraj, njihov odnos i podrška koju očigledno imaju jedno za drugo daju nadu da ova prelepa ljubavna priča i dalje traje. Magična atmosfera Taormine svakako je dala materijala fanovima da sanjaju i veruju…

Da li će se ljubavna bajka Erosa i Marike nastaviti, odnosno da li će Erosu njegova nauspešnija turneja vratiti i suprugu, to nam ostaje da vidimo. Turneja Vita Ce Ne već sada beleži rekordnu posećenost i neverovatno ineteresovanje publike. Nisu samo u Taormini rasprodati njegovi nastupi, uprkos visokoj ceni ulaznice, sve je više koncerata na ovoj turneji na kojoj se tražila i tražiće se karta više! Slična je situacija i u Beogradu, odakle će, nakon kratke pauze, 24.septembra krenuti i četvrti deo „Vita Ce Ne“ turneje.

Po svemu sudeći, Eros i dalje veruje u ljubav, a njegova publika i dalje doživljava magiju koju Eros prenosi na svim svojim nastupima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Da li će Erosu turneja doneti pomirenje braka”


« Evropski Partizan dominantno do pobede nad Malatijom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook