Chanel predstavio kolekciju Chanel Resort 2018

dana May7 2017

Ukoliko pratite rad brenda Chanel i njihovog dizajnera i art direktora Karl Lagerfelda, onda ste uvek spremni na iznenađenja i sa nestpljenjem iščekujete gde će se održati naredna revija – u kom gradu, državi a pre svega u kakvom ambijentu.

Odlučili su da reviju predstave u velelepnom Grand Palais-u, u Parizu, pretvarajući ambijent u antičku Grčku. Lajtmotiv kolekcije Chanel Resort 2018 bila je rečenica tvorca Chanel brenda Gabrijele Šanel: “Haljine nastaju iz skulpture, a ne od figure”. Kolekcija nosi naziv “The Modernity of Antiquity” čime su želeli da daju odgovor na pitanje kako modernizovati antičku modu.

Letnje haljine sa visokim strukom su nas podsetile na antičku Grčku. U kolekciji je bio zastupljen i tvid koji je po izgledu podsećao na mermer. Haljine su bile svetlih zemljanih boja – od oker do tamnih nijansi braon boje, nijansi mora – od svetlih do tamno plavih.

Prema rečima Karl Lagerfelda, u centru stana Gabrijele Šanel nalazila se statua Venere bez glave koja je u velikoj meri odredila sudbinu Gabrijele kao dizajnera.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani a reviju na našem Stylers Web TV-u (donji desni deo strane).

Photocredit: www.instagram.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Chanel predstavio kolekciju Chanel Resort 2018”


« Nije još mrak – dobrodošli na Beldocs 2017

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook