Chanel kaubojski chic

dana Jan8 2014

Maestralan šou kom je prisustvovalo devet stotina zvanica, ne može da naparavi niko drugi do veliki Karl Lagerfeld.

Inspiraciju za pre fall 2014 kolekciju Karl je pronašao u poseti Coco Chanel teksaškom gradu Dalasu pedesetih godina prošlog veka, koja je i obeležila njenu novu fazu u radu. Ujedno je to i mesto gde je održan šou Chanel’s Métiers d’Art.

Čitav šou bio je podeljen u tri dela.

Prvi je prikazao novi Chanelov film “The Return”, koji je režirao Karl Lagerfeld.

Drugi deo bio je rezervisan za samu reviju, dok je finalni deo predstavljao afterparty kom su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, kao i Kristen Stewart, novo lice ove modne kuće.

“Teksas je divlji zapad, ali sam ga ja napravio romantičnim”, rekao je Lagerfeld.

Inspirisan tom romantičnom stranom on nam je na reviji pokazao neverovatne kreacije od kostima ravnog kroja, preko vunenih odevnih komada ukrašenih etno motivima do ogrtača i ponča na kojima su dominirale rese. Must have komad bio je kaubojski šešir koji se mogao videti na gotovo svakom modelu.

“Chanel garderoba prodaje se širom sveta.I da, može da ima lokalni etno duh, ali u isto vreme, neophodno je da zadrži univerzalnost”, objasnio je Lagerfeld.

Svakako da ćemo svi sa velikim oduševljenjem prigrliti novi trend u stilu classy stylish kaubojke.

Foto credit: www.style.com


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Chanel kaubojski chic”


« Izložba u nastajanju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook