Čestitamo: Josip Grabovac postao ambasador brenda Sisters Code

dana Jan17 2018

Kao švicarsko – srpski brend iza kojeg stoji modni dvojac, sestre blizankinje – Vladana i Bojana Veljković, inspiriran je njihovim životnim stilom u dvije metropole.

Sestre nastavljaju s radom na novoj kolekciji GOLDEN RUSH koja je također inspirirana dvjema metropolama, Beogradom i Zürichu, što je urodilo spojem tradicije, arhitekture i kulturnom baštinom te nasljeđem. U novoj kolekciji, dizajnerice kombiniraju elegantne komade s malo poznatom zlatovez tehnikom koja predstavlja divan spoj elegancije i tradicije. Zlato je oduvijek predstavljalo prestiž, stoga se u ovoj kolekciji nalaze utisci bogatog dizajna i kroja, jednostavnih, a opet otmjenih ručno rađenih linija koje ćete uskoro moći pogledati u SC ATELIERU.

SISTERS CODE izabrao je modnog blogera i influencera Josipa Grabovca da bude njihov brend ambasador na prestižnom modnom događaju Pitti Immagine u Firenci i na milanskoj nedjelji mode. Svojom pojavom, Josip je izazvao pažnju i reakcije modnih znalaca u SC TWIN-SET komadima iz jesen-zima kolekcije koja je uspješno prikazana na 42. Belgrade Fashion Week-u.

Više informacija na web stranici: sisters-code.com
Foto by David Glaus


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Čestitamo: Josip Grabovac postao ambasador brenda Sisters Code”


« Korisni saveti za detoks nakon praznika

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook