Budite foto model na jedan dan

dana Jun21 2014

Sve dame koje posete UŠĆE Shopping Centar u narednim danima imaće priliku da sa profesionalnim šminkerima i frizerima dožive autentični stil top modela kao što su Adriana Lima, Žizel Bundšen ili Alesandra Ambrozio. Ove interesantne „transformacije“ biće organizovane vikendima: 20, 21. i 22. juna, a zatim 4, 5. i 6. jula, u glavnom holu šoping centra.

Tokom leta i toplih dana koji predstoje, posetioci Ušća uživaće u brojnim popustima i akcijama, kao i različitim aktivnostima u znaku aktuelnog Mundijala. U toku su i prijave za Mix turnir u ljudskom stonom fudbalu, atrakciji koja će svoju promociju doživeti upravo ispred UŠĆE SC za vikend, 28. i 29. juna.

Svi građani koji žele da se prijave za ovaj zanimljiv turnir, trebalo bi da do 22. juna pošalju ime petočlane ekipe i kontakt telefon na mejl mixturnir@usceshoppingcenter.com ili putem poruke u okviru UŠĆE Facebook stranice. Pobednike turnira očekuju interesantni pokloni, među kojima su putovanje na Zlatibor, vaučeri za kupovinu u sportskim radnjama i promotivni setovi.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Budite foto model na jedan dan”


« Aleksandar Josipovic u UŠĆE SC-u promovisao knjigu “Tajni govor tela”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook