Brainobrain“ festival okupio veliki broj mališana na Sava Promenadi

dana Sep11 2017

Sava Promenada je ove subote bila domaćin „Brainobrain“ festivala, posvećenog druženju i edukaciji mališana. Pored zabavnog programa, najmlađi sugrađani imali su priliku da se na inovativan i kreativan način  oprobaju u različitim disciplinama, steknu nova znanja, razviju i unaprede svoje veštine.

Tokom celodnevnog programa festivala, odigrane su tri dečije predstave i održano je osam edukativnih radionica, koje su vodili iskusni Brainobrain treneri. Mališani su se upoznali sa radom na abakusu – spravi za računanje, uz korišćenje VAK (vizuelno, auditivno, kinestetičke) metode, kao i tehnika iz neuro-lingvističkog programiranja (NLP). Deca su učestvovala i u pravljenju origami figurica i imala priliku da „vežbaju” motoriku uz neurobick vežbice, crtaju i boje.

Pored učenja, najmlađi sugrađani su uživali i u plesnim i sportsko-rekreativnim animacijama, a sjajan provod pored reke upotpunili su i specijalni gosti iznenađenja – mađioničari, omiljeni drugari „Patrolne šape“ – Skaj, Džejs i Maršal, kao i Pepa, Mina i Maša!

Organizator festivala je „Brainobrain“ dečija akademija. Cilj ovog programa, koji se realizuje u čak 32 zemlje širom sveta, jeste da podstakne pravilan razvoj ličnih i intelektualnih veština kod dece, uzrasta od četiri do 14 godina, kako su istraživanja dokazala da se u ovom periodu ljudski mozak najbrže i najlakše razvija.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Brainobrain“ festival okupio veliki broj mališana na Sava Promenadi”


« Barselona pokreće zvanični Viber čet bot

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook