Božo Vrećo ft. Vasil Hadžimanov: „Ko li noćaš miluje ti kosu“

dana Nov16 2017

Božo Vrećo, umetnik, interpretator i autor sevdalinki, predstavio je novu pesmu „Ko li noćaš miluje ti kosu“ za koju je i napisao muziku i tekst, a Vasil Hadžimanov aranžman. Spot je sniman na lokacijama Deliblatske peščare, a režiju potpisuje Dragan Jereminov.

„Da napišem ovakvu pjesmu inspiraciju sam pronašao u svojoj ljubavi  koju uvijek prati ta neobično tužna sjeta i melanholija, čežnja i pomirenje sa tim da dvoje zaljubljenih neostaju skupa a i dalje izgaraju jedno za drugim. Mislim da je ovo jedna od najljepših pjesama koje sam napisao do sada i ljudi je od prvog izvođenja na Kolarcu naprosto obožavaju. Vasil je moj prijatelj i predivan muzičar kojeg sam odmah zamislio kao aktera u ovoj priči koja zrači tom antičkom medejevskom ljubavlju koja ne prestaje a donosi samo tišinu i misli o ljubavi.“ izjavio je zadovoljni Božo Vrećo.

Ova pesma, kao i ostale njegove autorske sevdalinke, će se naći na repertoaru njegovog koncerta u Sava Centru 3. decembra  uz tradicionalne sevdalinke. Biće to čarobna noć, protkana najdubljim emocijama i obojena zvucima Božinih prijatelja i vrsnih muzičara.

Uživajte  https://www.youtube.com/watch?v=9dq_TSmp6n4&feature=youtu.be


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Božo Vrećo ft. Vasil Hadžimanov: „Ko li noćaš miluje ti kosu“”


« Marko Louis predstavio novi spot i najavio koncerte u Beogradu i Sarajevu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook