Bowtie wooden style Nemanje Stojanovića

dana Oct10 2014

Predstavljamo vam kolekciju leptir mašni mladog dizajnera Nemanje Stojanovića koja objedinjuje dizajn, umetnost, modu  ali i  zanatske veštine i koja je  namenjena mladima koji žele da izraze nešto jedinstveno i novo!

“Inspiraciju sam pronašao u prirodi koja me neumorno inspiriše. Upravo zato sam odabrao drvo kao komad koji će obiležiti mene i moj brend“, kaže mladi dizajner iz Nemanja Stojanović, koji je do sada izradio kolekciju više od 40 nosivih modela zanimljivih drvenih leptir mašni pod imenom Bowtie wooden style. Nemanja ističe kako mu se tradicionalne mašne ili kravate nisu nikada sviđale, ali su ga leptir mašne zainteresirale kada je prvi put pogledao film o Jamesu Bondu.

“Izrada drvenih mašni zapravo nije tako jednostavan proces kao što biste pomisli kada ih držite na dlanu. Prilikom izrade postoji vise etapa: od crtanja skice i prenosa iste na drvo, rezanja, obrade, lakiranja do izrade sitnih detalja. Jedna od najvažnijih stavki u izradi mašne je pronaći i uskladiti odgovarajuću boju i teksturu drveta s takozvanim čvorom u sredini mašne koji je od tkanine“, objašnjava Nemanja koji se na početku pitao hoće li ljudi uopšte kupovati njegov proizvod. No, nakon što je svoj proizvod pokazao ljudima oko sebe, dobio je pozitivne rezultate te je već nakon nekoliko nedelja od objave prve kolekcije dobio ponudu da dizajnira mašne za prestižnog dizajnera interijera.

Od tada do danas broj obožavatelja njegovih drvenih leptir mašni raste iz dana u dan, a Nemanja mašne prodaje za sada isključivo na internetu, na njegovoj Facebook stranici Bowtie wooden style gdje zainteresirani mogu ostvariti izravni kontakt s ovim mladim kreativcem te pratiti što je novo u ponudi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bowtie wooden style Nemanje Stojanovića”


« Ekskluzivno sa nedelje mode u Milanu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook