Boško by Martini Vesto

dana Dec3 2013

Odela koja kreira Boško Jakovljević za Martini Vesto, nosiva su u svim prilikama kako u dnevnim tako i u večernjim jednog aktivnog i trendy muškarca. I ovoga puta pored klasičnih i standardnih boja koje koristi u izradi svojih kolekcija, Martini Vesto prisvaja i aktuelne dezene i materijale odnosno one koji su u trendu, trudeći se da zadovolji svakog svog kupca.

Reviji je prisustvovao veliki broj VIP zvanica  pevač Adil, Snežana Dakić Mikć, Nina Lečić, Jelena Blečić, Marija Tarlać, Zoran Ostojić, Saša Vasić, Verica Rakočević sa suprugom… a posebnu čar ovoj večeri dala je specijalna gošća, pevačica Nina Badrić koja je otpevala dve numere tokom same revije. Takodje posebne gošće revije su bile doajenke našeg manekenstva Ivanka Dvojaković, Jelena Mladenović, Tamara Paunović i Biljana Babić.

Publika je bila oduševljena a kreacije je nagradila aplauzom.

Nina Badrić

Boško sa Jelenom Mladenović, Ivankom Dvojaković, Tamarom Paunović i Brankom Babić


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Boško by Martini Vesto”


« David Pujadó i Urbani portreti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook