“Borg i McEnroe” uskoro u bioskopima!

dana Feb13 2017

“Film Borg i McEnroe”,  koji opisuje rivalitet dvojice legendarnih tenisera Bjorna Borga i Džona Mekinroa od jeseni će moći da pogleda i  publika u Srbiji.

Film je režirao danski reditelj Janus Metz Pederson, dok Borga i Mekinroa igraju Sverrir Gudnason i Shia LaBeouf. Film koji je sniman prošle godine u Evropi, predstavlja priču o ceni uspeha dvojice vrhunskih tenisera koje je zatočila upravo njihova karijera. Vrhunac rivaliteta odigrava se u vreme čuvenog finala Vimbldona 1980., kada mladi McEnroe ima jaku želju da skine Borga sa trona. Gudnason i LaBeouf nisu se sreli sa teniserima tokom snimanja filma, ali su se vrlo naporno spremali za uloge.

“Ozbiljne pripreme smo imali. Više od pola godine trenirao sam 15 sati nedeljno, kombinujući tenis I vežbe sa personalnim trenerom,” rekao je Gudnason.

Povodom filma “Borg i McEnroe” oglasio se i John McEnroe koji nije krio nezadovoljstvo što ni on ni Borg nisu konsultovani.

“Ne razumem kako mogu da rade film, a da se ni ne sastanu sa mnom ili Borgom. Ni ja se ne sećam kakav sam bio pre 36 godina kada sam imao 21. Čini mi se da uopšte nisu zainteresovani da razgovaramo. Ne očekujem ništa, jer do sad nisam gledao dobar film o tenisu, ali hajde da se nadamo, možda bude zabavno,rekao je McEnroe.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Borg i McEnroe” uskoro u bioskopima!”


« Konkurišite za Fashion Talent Design Competition!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook