Bonatti revija – modni spektakl sezone

dana Jun6 2018

Modni brend “Bonatti” predstavio je svoju novu kolekciju kupaćih kostima i plažnog programa za žene i muškarce u prepunoj sali Belexpo centra na reviji održanoj u okviru “Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima”. Bonatti reviju je otvorila Bojana Krsmanović, svetski top model i Bonatti zaštitno lice za ovu sezonu, nakon koje su pistom prošetali neki od naših najpoznatijih manekenki i manekena.

Među onima koji nisu želeli da propuste jedan od najznačajnih događaja su Dragomir Karić, pevačica Danijela Karić, glumica Lena Bogdanović, pevačice Indira Radić i Vanesa Šokčić, voditeljka Snežana Dakić, manekeni Tamara Paunović i Boško Jakovljević, kao i voditeljka Danijela Buzurović koja je došla u pratnji supruga Stefana.

bonatti-revija-stylers-3

Nakon Bonatti revije kupaćih kostima, veliko finale u latino-američkim plesovima otvorila je pevačica Saška Janković, nakon čega je više od dve hiljade prisutnih gostiju nastavilo da uživa u spektaklu. Više detalja pogledajte na www.bonatti.rs ili Bonatti Underwear društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Fotografije možete pogledati i na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bonatti revija – modni spektakl sezone”


« NOVI: NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook