Bonatti humanitarna akcija – mesec borbe protiv raka dojke

dana Nov7 2014

Brend intimnog rublja Bonatti u saradnji sa udruženjem borbe protiv raka dojke ”Budimo Zajedno” obeležio je oktobar kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. 30. oktobra u Bonatti radnjama članice udruženja delile su savete o prevenicji ove bolesti dok je Bonatti pripremio specijalne popuste na brushaltere koji su pogodni i za dame koje se bore sa ovom bolešću.

Nošenje adekvatne veličine brushaltera i modela je imperativ za očuvanje zdravlja dojki i preporučuje se da se i pre svake kupovine brushalter proba kako bi se proverilo da li su veličina i obim grudi ostali isti.

 

Da humanost i dalje postoji među nama pokazali su i mnogi koji su došli da podrže ovu akciju, od  Bonatti fanova, medijskih kuća do javnih ličnosti poput Dušana Lajovića, Marine Kotevske, Une Senić, Vuka Brajovića, Uroša Ćertića, Miljane Nešković, Dunje Style i mnogih drugih.

Nadamo se da je ova inicijativa podsetila mnoge dame da razmišljanju o ranoj prevenciji ove bolesti, važnosti samopregleda dojki i redovne brige o svom zdravlju. Deo od prodaje Bonatti je donirao udruženju ”Budimo Zajedno”.

 

 

 Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bonatti humanitarna akcija – mesec borbe protiv raka dojke”


« Kompanija MasterCard nagradjuje vaše neprocenjive trenutke

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook