“Boka group” pružila podršku ugroženima u poplavama

dana Jul23 2014

Uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Opštine Budva a u organizaciji Exit fondacije u Budvi je održana donatorska večera pod nazivom „Be human” za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Pored brojnih zvaničnika obeju država i ličnosti iz javnog života regiona, ovoj večeri je prisustvovao i John G. Kennedy, osnivač i izvršni direktor kompanije „Boka Group”.

Ovom prilikom velika svetska muzička zvezda Jamiroquai je priredio vrhunac ovog humanitarnog VIP projekta u vidu DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri a nastupio je i Masimo Savić. Među istaknutim zvanicama, koje su prisustovale ovom izuzetnom humanitarnom događaju našli su se Rasim Ljajić – ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije, zatim Siniša Mali – gradonačelnik Beograda, Lazar Rađenović – gradonačelnik Budve, Srđan Đoković i mnogi drugi.

„Izuzetna mi je čast da smo kao kompanija imali priliku da sa ostalima koji su prisustvovali večeri damo doprinos ovom izuzetnom humanitarnom projektu. Kao društveno odgovorna kompanija uvek smo spremni da pružimo podršku, kada je ona najpotrebnija, kao što je i dalje neophodna svim građanima Srbije, Bosne i Hrvatske pogođenim katastrofalnim poplavama u maju mesecu, kako bi obnovili svoje domove” – izjavio je John G. Kennedy, osnivač i izvršni direktor kompanije „Boka Group” ovim povodom.

Prikupljena sredstva biće uplaćena na specijalni žiro račun Opštine Budva i usmerena na izgradnju novih domova pogođenih poplavama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Boka group” pružila podršku ugroženima u poplavama”


« 100 kreativnih BDW igralista

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook