Bojana Jovetić predstavlja novu kolekciju na 41. Belgrade Fashion Week-u

dana Mar24 2017

Bojana Jovetić, je mlada modna dizajnerka, koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija, a kolekciju za proleće/leto 2017. predstaviće na predstojećoj 41. Beogradskoj nedelji mode, u sredu, 29. marta u 20.30, u BelExpoCentru.

Kolekcija nosi naziv  ” Something About Her i posvećena je romantičnm damama koje su smele u svom modnom izrazu. Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja, deo su romantične priče koju čine lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje. Pored svile, kože i viskoze,B ojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove. Bojana i u ovoj kolekciji ima veliki izbor komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine  nakon završetka  studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting. Prvi put se predstavila domaćoj modnoj publici revijom za kolekciju ‘‘First Temptation” u klubu Drugstore, u oktobru 2016.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Jovetić predstavlja novu kolekciju na 41. Belgrade Fashion Week-u”


« Marina Mićanović u humanitarnom projektu za obnovu srpske crkve u Njujorku

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook