Bojana Jovetić predstavlja lookbook za kolekciju “Something About Her”

dana Jul6 2017

Modna dizajnerka, Bojana Jovetić, nedavno je snimila lookbook za svoju poslednju kolekcija za proleće/leto 2017 – ”Something About Her”.

Kampanja je snimana u Crnoj Gori, u predivnom ambijentu Svetog Stefana. Fotograf je ovoga puta bio Dušan Petrović, frizuru je radila Sanja Babović, a stajling Bojana Jovetić. Manekenke ove kampanje su: Maja Mihajlović, Tea Mitrović i Anastasija Despotović. Kolekcijom Something About Her dominiraju vedre boje i karneri, kao neizbežan trend ove sezone. Različitih materijala i boja aplicirani na suknjama, pantalonama, bluzama i jaknama, karneri su najupečatljiviji detalj ove romantične kolekcije, koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne,pantalone, košulje.

Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani i izuzetno kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno-sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove.I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Jovetić predstavlja lookbook za kolekciju “Something About Her””


« Osmesima do Chipsy kutaka širom Srbije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook