Bojana Jovetić otvorila svoj modni atelje

dana Dec28 2016

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka koja se u oktobru prvi put predstavila domaćoj modnoj publici  oduševila revojim u klubu Drugstore otvorila je vrata svog modnog ateljea, u ulici Trešnjinog cveta 5.

Bojana Jovetić i Ines Janković

Pored svih modela iz kolekecije ‘’First Temptation’’, Bojana je za ovu priliku pripremila mini kolekciju haljina, koje su sve unikati, i koje je namenila damam za svečane prilike.

Među mnogobrojnim damama koje su sinoć došle da podrže Bojanu, bile su i koleginice, modne dizajnerke Milica Opačić i Ines Janković.

O KOLEKCIJI: Kolekciju čine najrazličitiji odevni komadi – suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom. Od materijala u ovoj kolekciji zastupljeni su  koža, pliš, svileni muslin, šantug svila, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotaža,  u aktuelnim bojama i dezenima. Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni “nakit”, dugmad, nitne i metalna dugmad.

 Bojana Jovetić svoju prvu kolekciju posvetila je ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana je imala u vidu upravo koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

ATELIER BOJANA JOVETIĆ od 22. decembra nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

 

Web: www.bojana-jovetic.com

Facebook: @atelier-bojana-jovetic

Instagram: @atelier_bojana_jovetic

Više fotografija na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Jovetić otvorila svoj modni atelje”


« Introdans na programu 14. Beogradskog festivala igre

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook