Bojana Jovetić oduševila publiku 41. Belgrade Fashion Week-a

dana Mar30 2017

Bojana Jovetić, modna dizajnerka, koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija, sinoć je u okviru druge večeri Belgrade Fashion Week-a prezentovala  kolekciju za proleće/leto 2017, za koju je nagrađena velikim aplauzom! Kolekcija nosi naziv “Something About Her“, i posvećena je romantičnim damama, koje su prihvatile njen ”izazov” iz prethodne kolekcije, i koje su se prepoznale u njenom  radu, smele u svom  modnom izrazu.

Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja aplicirani
na suknjama, bluzama i jaknama, deo su ove romantične priče koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje. Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani  i izuzetno  kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove.

I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od  raspoloženja i prilike. Mnogobrojnu publiku na reviji činile su upravo dame, a revija je ispraćena velikim aplauzom.Reviji je prisustvovao i veliki broj javnih ličnosti, među
kojima su: Anđelka  Prpić, Ana Stanić, Marina Tadić, Lena Bogdanović, Ashok Murty, Sara  Jovanović, Bojana Janković i Ivana Škorić, BobaLatinović, Marija Tarlać,Aleksandra Jeftanovic i mnogi drugi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Jovetić oduševila publiku 41. Belgrade Fashion Week-a”


« H&M proslavio dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2017

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook