Bojana Anđelic i Helen Babić zaštitna lica kolekcije Marije Sindjelić

dana Dec1 2016

Marija Sinđelić koja je nedavno imala uspešnu reviju na Beogradskoj nedelji mode organizovala je snimanje kampanje za svoju novu kolekciju i angažovala manekenke Bojanu Anđelić (Click models) i Helen Babić (Elite) za noseća lica kampanje.

Bojana Anđelić je na prethodnom Belgrade Fashion Week-u ponela i titulu najbolje manekenke, a Helen sa uspehom već godinama živi i radi u inostranstvu. Snimanje kampanje urađeno je u hotelu Crowne Plaza, autor fotografija je jedan od najpoznatijih modnih fotografa kod nas, Miša Obradović, a vrhunsku ekipu upotpunila je Zorica Milošević koja je bila zadužena za šminku.

Najnovija kolekcija Marije Sinđelić  “Broadcasting” je namenjena sezoni jesen/zima 16/17.  Naziv kolekcije proizilazi iz ideje da svaka osoba emituje informacije i da je svačiji żivot film, a da se u njemu vidi prosečnost ili genijalnost. Forma može da bude ogledalo duše i inteligencije, a matematika i mera određuju lepotu i omogućavaju njenu ekspresiju na najbolji način.

Stil je komunikacija sa okruženjem i uspešna je onda kada je matematicki precizno odmerena. Materijali koji su zastupljeni su: svila, koża, lakovana vuna, vuna, tvid, kašmir muslin.Među bojama koje su najzastupljenije u ovoj kolekciji dominiraju  crna, bela, ali i multicolorit.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Anđelic i Helen Babić zaštitna lica kolekcije Marije Sindjelić”


« TV5 Monde i ove godine na Festivalu autorskog filma!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook