Bojan Z & Vasil Hadzimanov na Kolarcu!

dana Jan23 2015

Pijanistički duo, Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, ukrstiće klavire po prvi put, na koncertu zakazanom za 1. februar 2015. na Kolarcu. Ova dva najblistavija predstavnika mlađe afirmisane generacije jazz muzičara, koji su postavili standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem,imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.

Vasil i Bojan

Za ovaj premijerni nastup na Kolarcu pripremili su za vas brižno odabran repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike. Ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici. U toku ovog segmenta na sceni će im se pridružiti poznati, domaći DJ tandem Rahmanee & Uce, što će ovaj koncert učiniti posebno zanimljivim. „Radujemo se putovanju kroz razne muzičke predele i zajednička najskrivenija i najprefinjenija osećanja“.

Ulaznice po ceni od 1.000 i 1.300 dinara mogu se kupiti već od 8.januara na blagajni Kolarca. VIP mesta za ovu priliku biće na samoj bini, a cena VIP ulaznice iznosi 1.600 dinara.

EKSKLUZIVNO VEČE NA SCENI KOLARCA
DVA KLAVIRA I DVA VRSNA MUZIČARA
Prvi put zajedno na sceni!
Pijanisti Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov
KOLARAC, 1. februar 2015. u 20h
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojan Z & Vasil Hadzimanov na Kolarcu!”


« Promocija knjige Dobar dizajn

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook