Besplatni javni fitnes trening u Kombank Areni

dana Oct12 2014

Urban Fitness koncept vežbi podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe bez skupih sportskih rekvizita, a učešće je besplatno. Ono što svi vežbači ističu jeste vežbanje u grupi, jer se na taj način dobija dodatna motivacija.  Mnogi koji su se pojavili prvi put na pomenutim treninzima, nastavili su da dolaze sa velikim entuzijazmom, a ustajanje ujutru vikendom,  fizička aktivnost i istrajnost doprinose da se svako od vežbača odlično oseća.

Dovoljno je da se zainteresovani prijave preko facebook aplikacije  facebook.com/djaksportskaoprema i da dođu na trening. Vežbe osmišljava i vodi Jasmina Aleksandrov, osnivač Urban Fitness projekta i Reebok brend ambasador.

Od 6. septembra preko 100 ljudi različite fizičke kondicije (od fitnes trenera do rekreativaca) vežbalo je zajedno sa Jasminom Aleksandrov na Kalamegdanskoj tvrđavi, letnjoj pozornici Topčidera i u Mikser House-u, kao i u Kombank Areni gde je koncept treninga i započet.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Besplatni javni fitnes trening u Kombank Areni”


« Bambi predstavio “My Wellness Time” aplikaciju i narukvicu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook