Beogradski festival igre promovisao on-line sistem kupovine ulaznica

dana Dec21 2018

Juče su u Nacionalnoj fondaciji za igru, Beogradski festival igre i kompanija Visa promovisali on-line sistem kupovine ulaznica za predstojeću, šesnaestu ediciju festivala. Tako je Beogradski festival igre postao prvi umetnički festival u Srbiji na čijem sajtu se mogu nabaviti ulaznice za sve predstave, odnosno prostore u kojima se odigravaju programi festivala.

Na konferenciji su govorili Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre, kao i Vladimir Đorđević, direktor Vise za Srbiju. Aja Jung je izjavila da je “uvođenje objedinjenog sistema za on line kupovinu ulaznica prava mala tehnološka revolucija u poslovanju, kao i da je već prva edicija festivala ukazala da je razbijena prodaja karata po blagajnama brojnih pozorišta predstavljala ozbiljan nedostatak.  Kako je festival rastao, i pridobijao sve više pratilaca iz Srbije, regiona i sveta, nemogućnost kupovine ulaznica na jednom mestu, odnosno na website stranici festivala, postajao je sve veći problem. Danas smo radosni, da zahvaljujući kompaniji Visa koja je inicirala i podržala implementaciju posebnog softvera koji će objediniti sve pozornice na kojima se odigrava festival, možemo da ponudimo uslugu kupovine karata na sajtu, na zadovoljstvo publike.”

Vladimir Đorđević je naveo da “brojne kolege u okviru Visa sistema, iz Evrope, Amerike i Azije, žele da posete Beograd u vreme festivala igre, i da je projekat saradnje izmedju Vise i Beogradskog festivala igre, visoko ocenjen u okvirima te kompanije”. Takođe je naglašeno da od danas, 20.12.2018., pa sve do 11.4.2019. za on line kupovinu Visa karticom na sajtu Beogradskog festivala igre, publika ostvaruje 20% popusta. Prve ulaznice su na sajtu Festivala kupile učenice završne godine Baletske škole NFI, Mila i Anđela.

Glavni program 16. Beogradskog festivala igre se održava od 22.3. do 12.4.2019. godine u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu. Ukupno 16 trupa stižu iz Grenobla, Liona, Antverpena, Rima, Barselone, Frankfurta, Štutgarta, Seula, Filadelfije, Tel Aviva, Montreala, Haga i Johanesburga.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beogradski festival igre promovisao on-line sistem kupovine ulaznica”


« Petar Pejčić najperspektivniji mladi umetnik

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook