Beogradska pijaca umetnosti

dana Mar25 2013

Beogradska pijaca umetnosti prošle godine održana je u okviru programa druge Beogradske nedelje umetnosti, a ove godine Beogradska pijaca umetnosti će biti organizovana u aprilu mesecu.

Prethodne godine na Beogradskoj pijacu umetnosti učestvovalo je preko 90 mladih i neafirmisanih dizajnera iz Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice… Tog dana trg Nikole Pašića bio je pretvoren u „trg umetnosti” gde su svi posetioci mogli da se dive unikatnim umetničkim radovima mladih autora.

Od 22.marta pa sve do 1.aprila traje konkurs za učešće na drugoj Beogradskoj pijaci umetnosti. Organizator ove manifestacije je udruženje “ZEN art„ iz Beograda, a sve uslove konkursa možete pogledati na zvaničnom sajtu.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beogradska pijaca umetnosti”


« 33. Perwoll Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook