Beogradska nedelja mode na London Fashion Week-u

dana Oct16 2015

Zvanično prva revija Belgrade Fashion Week-a tokom trajanja London Fashion Weeka prikazala je radove pet dizajnera koje je internacionalni žiri izabrao nakon konkursne revije kao najbolje predstavnike domaćeg modnog dizajna. Ana Ljubinković, Budislava Keković, Ivana Pilja, George Styler i Vlada Savić ispunili su najvažniji cilj ovog projekta i na pravi način predstavili kreativnost i potencijal srpskog modnog dizajna.


Ana Ljubinković


Ana Ljubinković


Ana Ljubinković


Ana Ljubinković

Revija je održana u Freemasons’ Hall jednoj od najznačajnijih londonskih građevina poznatoj po svom Art Deco stilu koja se nalazi u srcu Covent Garden-a. Pohvale koje stižu od strane internacionalnih modnih stručnjaka i uopšte modne javnosti su još jedna potvrda kvalitetnog rada i svakako će biti dodatni vetar u leđa ne samo dizajnerima koji su ovoga puta predstavili svoje kolekcije u Londonu nego i celokupnoj modnoj sceni u Srbiiji. Ponovo je dokazano da je kreativnost jedno od najjačih oružija za poboljšanje imidža naše zemlje i da svetski prepoznat potencijal koji u ovom slučaju srpski modni dizajn nosi sa sobom treba dodatno podržati i iskoristiti na pravi način.

Najnovije kolekcije pomenutih dizajnera, koje su pobrali niz pohvala svetske modne javnosti, domaća publika imaće prilike da vidi tokom narednog beogradskog Black ‘n’ Easy Fashion Week-a koji će biti održan u periodu od 2. do 10. novembra 2015. godine.


Budislava Keković


Budislava Keković


Vlada Savić

Vlada Savić


George Styler


George Styler


George Styler


Ivana Pilja 

Ivana Pilja 


Ivana Pilja


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beogradska nedelja mode na London Fashion Week-u”


« Kvartet Dafera Jusefa očarao publiku u Narodnom pozorištu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook