Beograd po ugledu na svetske prestonice: ponuda za novu fitnes generaciju

dana Oct8 2014

Trčanje je strast i izazov, a novi trend trčanja po urbanim sredinama osvaja i Srbiju. Na ulicama je sve više urbanih trkača FIT generacije koji vole da trče po gradskim sredinama,  uživaju u dodatnim fitness aktivnostima ili deonicama od 5 ili 10 km. Upravo za njih Reebok je lansirao novi model iz dobro poznate Z Serije –  kolekciju za trkače FIT generacije koji žele nove izazove i uživaju u velikim brzinama.

Deo kolekcije Z Serije čine jedinstvene ZQUICK ELECTRIFY patike kreirane tako da trkačima pomognu da snažno startuju, naglo promene pravac trčanja i brzo se zaustave.

Tajna ZQUICK ELECTRIFY patika je u njihovom đonu koji podržava prirodne pokrete, a inspirisan je visokim performansama guma Z kategorije, koje su inače kreirane za vozila koja se kreću brzinama većim od 240 km/h.

ZQUICK patike su kao stvorene za sve one koji vole i trčanje i fitness vežbe. Nije vam potrebna teretana, mnogo novca ili specijalni vremenski uslovi. Potrebna je želja i naravno dobre patike koje će vam pomoći da ostvarite svoje najbolje performanse na bilo kojoj lokaciji u gradu.

Imaju malu težinu, vrlo su udobne, a udubljenja na đonu se savijaju i šire u skladu sa pokretima stopala na prirodan način, povećavajući površinu đona koja je u kontaktu sa tlom. Nova Reebok kolekcija za trčanje omogućava urbanim trkačima FIT generacije da bezbedno i lako ostave pod nogama mnoge kilometre na putu do željenog cilja.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beograd po ugledu na svetske prestonice: ponuda za novu fitnes generaciju”


« Radovi mladih srpskih dizajnera u beogradskim izlozima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook