Beograd Fashion Week, dodela nagrada

dana Nov17 2012

Dodelom nagrada u Grand Casinu zvanično je završena 32. Beogradska nedelja mode.

Modni studio Click je dodelio nagradu najboljoj manekeni Radi Knežević i najboljem manekenu Aleksandru Jovoviću, takođe ovog puta i specijalno priznanje brendovima Martini Vesto i PWL jer su i na ovom izdanju Nedelje mode dokazali da  se uz uspešan koncept poslovanja i kvalitetan dizajn može  parirati vodećim svetskim brendovima.

Nagradu Boris Nikolić dobila je Ana Ljubinković.  Tradicionalne Bazar nagrade dobili su: Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš za najuspešniju modnu kolekciju, George Styleru za najupečatljiviji revijski prikaz i Miša Obradović za ličnost od stila. Mlada Mirjana Šarac je dobila Textil Young Designer Award.

Magazin Stil je Minu Radovanović proglasio za posetioca Beogradske nedelje mode sa najboljim stilom. Magazin ELLE je sa velikim zadovoljstvom nagradio Jovanu Marković za najupečatljiviju kolekciju.

Posetioci su se na ovaj način uz druženje pozdravili sa još jednom uspešno završenom Beogradskom nedeljom mode, do proleća.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beograd Fashion Week, dodela nagrada”


« “Let’s get physical”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook