Belma Tvico Vibrance A/W 2018/19

dana Jul26 2018

Belma Tvico predstavlja svoju novu kolekciju Vibrance za jesen/zimu 2018/2019. Printovi koji su dizajnirani za ovu kolekciju naglašavaju ženstvenost i mladost:  percipirajući iste kroz zamisao primjene boja na odjeći.  Plava, zelena, narandžasta i crna preovladavaju u kolor paleti za ovu sezonu, prizivajući osjećaje obnavljanja, slične onima koje imamo u ciklusu prirode.

Vibrantna paleta boja u kombinaciji sa profinjenim umjetničkim intervencijama kreatorke, je to što oznažnjuje siluete ove sezone. Osvježeno i uravnoteženo Vibrance raspoloženje potiće osječaj povjerenja prema osobi koja nosi jedan od elegantnih svečanih komada ili jedan od casual komada odjeće iz kolekcije.

Kolekcija Vibrance, je kao i prethodna, radjena u saradnji sa umjetnicom Taidom Jašarević, koja je zajedno sa Belmom dizajnirala ove divne i kolorične dezene.

Za fotografiju i postprodukciju je bio zadužen poznati beogradski modni fotograf Miloš Nadazdin, koji radi za svjetske magazine poput Harpers Bazaar, Elle, Cosmopolitan, L’Officiel i dr.

Kao zaštitno lice ove kolekcije  se pojavljuje novosadjanka Tamara Miličević, koja je na Serbia Fashion Weeku nosila Belmine kreacije, a koja se pojavljuje i u novoj kolekciji Giorgio Armani.  Za kompletan hairstyle i makeup bila je zadužena Marija Varga, zvaničan makeup artist poznate kozmetičarske kuće Kryolan. Thara Concept store iz Sarajeva je ustupio svoju obuću za snimanje lookbooka-a.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Belma Tvico Vibrance A/W 2018/19”


« YOKONO u nastavku Koncerata na Zidiću

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook