Belina

dana May24 2012

Svakog proleća i leta bela boja se vraća u fokus modnih trendova. Njena svežina i lakoća nošenja prosto prijaju i mame tokom vrelih letnjih dana, te ne čudi da kolekcije za proleće/leto uvek sadrže veliki broj kreacija inspirisanih belom bojom. Danas prelistavamo najzanimljivije od njih, a tu su se našli Ralph Lauren, Jil Sander, Diane von Furstenberg, Emillio Pucci i Oscar de la Renta.

Ralph Lauren predlaže veoma šik i luksuznu igru belom bojom, u kojoj lakoća i svežina bele boje dolaze u potpunosti do izražaja. Tu su bela odela, duge haljine, mnogo perja i naravno beli biseri.

Jil Sander se opredelo za gotovo sterilno belu, kreirajuće haljine koje neodoljivo podsećaju na bolničku uniformu, čime je dodatno naglašena njihova belina.

Diane Von Furstenberg je u svoju kolekciju takođe uvrstila totalno beli look,poigravajući se slojevima i teksturama dajući beloj boji određenu dinamiku koja odeću čini dodatno zanimljivom, pri čemu se ne gubi ni na udobnosti a ni na ženstvenosti.

Koristeći dosta čipke i veza Emilio Pucci stvara raskošne haljine u boho fazonu koje definitivno podižu temperaturu i mame uzdahe.

Oscar de la Renta se takođe upustio u igru sa belim tkaninama, kreirajući romantične haljine ukrašene bogatom čipkom i vezom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Belina”


« Modna revija “Show the road”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook